Eset Smart Security 5 Free Download


Ciri-ciri Utama dan Manfaat

ESET Live Grid (Cloud-powered Reputation) NEW
Menyampaikan dioptimumkan perlindungan masa nyata daripada ancaman Internet dan eksploitasi media sosial.

Parental Control NEW
Melindungi keluarga anda daripada kandungan web yang berpotensi menyinggung dengan menyekat pelbagai kategori laman web.

Smart Detection
Maju bendera heuristik teknologi pengesanan walaupun tidak pernah sebelum dilihat malware melindungi anda daripada ancaman yang tidak diketahui dan meneutralkan mereka sebelum mereka boleh melakukan apa-apa kemudaratan.

Intelligent Firewall
Modul firewall yang baru dan lebih baik menghalang pengguna yang tidak dibenarkan daripada mengakses komputer anda dan mengambil kesempatan daripada data peribadi anda.

Improved Antispam
Ketat disepadukan ke ESET Smart Security, modul antispam telah menjalani pengoptimuman menyeluruh bagi tahap yang lebih tinggi ketepatan penapisan.

Enhanced Media Control NEW
Secara automatik mengimbas semua pemacu kilat USB, kad ingatan dan CD / DVD. Menghalang media tanggal berdasarkan jenis media, pengilang, saiz dan lain-lain sifat.

Advanced HIPS Functionality NEW
Ini adalah untuk kutu sebenar - sekarang anda boleh menyesuaikan kelakuan sistem dengan lebih terperinci: nyatakan kaedah-kaedah bagi registry sistem, proses dan program aktif, dan menala halus kedudukan keselamatan anda.

Gamer Mode NEW
Menangguhkan semua tetingkap pop-up, update atau lain-lain aktiviti-aktiviti intensif sistem untuk memelihara sumber sistem untuk permainan atau lain-lain aktiviti skrin penuh.

Optimized Startup Procedure NEW
Tiada lagi menunggu untuk muat turun pangkalan data tandatangan untuk lengkap - Keselamatan ESET Smart 5 membolehkan anda mula bekerja sejurus selepas boot, tanpa menjejaskan keselamatan anda.

DOWNLOAD LINK

*Nota : Untuk mendapat Eset 5 Activator bagi mengaktifkan AntiVirus anda sila Lanjut Disini .
*Nota : Lepas install Eset Smart Security 5 dan Eset 5 Activator anda di minta mengupdate anti virus tersebut supaya Anti Virus anda Aktif.
Share on Google Plus

About Mohd Zuhairy

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ulasan :

Catat Ulasan

TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI BLOG MZONLINE MEMBUATKAN HIDUP ANDA SENTIASA PERCUMA. TINGGALKAN KOMEN JIKA ANDA TIDAK BERPUAS HATI DENGAN BLOG MZONLINE INI ATAU ADA KESILAPAN YANG TIDAK DIINGINI SERTA LIKE DAN FOLLOW SAYA OKEY ^_^