WeFi Free Download

Download WeFi untuk sambungan pantas dan boleh dipercayai untuk Wi-Fi percuma di mana-mana rangkaian wayarles boleh didapati, melihat status dalam talian dan lokasi kawan-kawan dan mencari hotspot yang terdapat di mana sahaja di seluruh dunia.

null

Apa yang baru pada versi ini: Versi 4.0.1 menambah antara muka baru, mod sambungan baru, memilih antara sambungan automatik kepada mana-mana WiFi, WeSpots diluluskan atau hanya rangkaian kegemaran anda. Dibina dalam peta di mana anda boleh melihat liputan WiFi kawasan anda. Integrasi Facebook: Anda boleh menggunakan butiran login Facebook anda layari untuk WeFi.

DOWNLOAD HERE

Share on Google Plus

About Mohd Zuhairy

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 ulasan :
 1. WARNING!!! DO not be tricked as the links provided above are not working. Even though this file is a little bit hard to find, I already found it, and I have tested it and it works! IT IS ALL ABOUT SHARING AND I am going to share this to you so can save time searching


  CLICK HERE TO DOWNLOAD THE WORKING FILE

  CLICK HERE TO DOWNLOAD THE WORKING FILE


  HAVE A GREAT DAY! HOPE I HELPED :)

  BalasPadam

TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI BLOG MZONLINE MEMBUATKAN HIDUP ANDA SENTIASA PERCUMA. TINGGALKAN KOMEN JIKA ANDA TIDAK BERPUAS HATI DENGAN BLOG MZONLINE INI ATAU ADA KESILAPAN YANG TIDAK DIINGINI SERTA LIKE DAN FOLLOW SAYA OKEY ^_^