Internet Download Manager v6.09 Build 3 Final Crack

Internet Download Manager (IDM) adalah satu alat untuk meningkatkan kelajuan download sehingga 5 kali, resume dan jadual muat turun. Pemulihan kesilapan yang menyeluruh dan keupayaan resume akan memulakan semula muat turun yang rosak atau terputus kerana sambungan yang hilang, masalah rangkaian, penutupan komputer, atau gangguan bekalan kuasa yang tidak diduga.Antara muka pengguna grafik mudah membuat pengguna IDM mesra dan mudah Download Manager use.Internet mempunyai logik download pemecut yang bijak yang mempunyai segmentasi fail pintar yang dinamik dan teknologi memuat turun berbilang selamat untuk mempercepatkan muat turun anda. Berbeza dengan pengurus download lain dan pemecut segmen Internet Download Manager fail yang dimuat turun dinamik semasa proses muat turun dan reuses sambungan tanpa menyambung tambahan dan login peringkat untuk mencapai pecutan prestasi terbaik.

Nota Install :

1. Install IDM

2. Setelah instal, CLOSE IDM dari notifikasi area

3. Jalankan "IDM.v6.xx.release.3-patch.exe" (Run as administrator untuk vista/7)

4. Click patch

5. Isi Name dan Last Name

6. Full Version!!!


DOWNLOAD HERE


Download Now
PassWord : mzoline.blogspot.com


Nota :Share on Google Plus

About Mohd Zuhairy

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ulasan :

Catat Ulasan

TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI BLOG MZONLINE MEMBUATKAN HIDUP ANDA SENTIASA PERCUMA. TINGGALKAN KOMEN JIKA ANDA TIDAK BERPUAS HATI DENGAN BLOG MZONLINE INI ATAU ADA KESILAPAN YANG TIDAK DIINGINI SERTA LIKE DAN FOLLOW SAYA OKEY ^_^